Anno 2023 nog geen website, kan dat nog?

Multicrew zorgt voor crew op (binnenvaart)schepen door heel Europa. Door het gebrek aan tijd, hadden zij nog geen website. Een gemiste kans voor een modern en stabiel bedrijf in de uitzendbranche.

Multicrew is bij ons terecht gekomen via Google Maps. Dit geeft aan hoe belangrijk het is om goed vindbaar te zijn en dat je als bedrijf zijnde, ook via je website je potentiële klanten kunt laten zien wat je te bieden hebt.

Tijdens het kennismakingsgesprek met het team van Multicrew hebben wij in kaart gebracht waar zij op dat moment tegen aan liepen. Het kwam er vooral op neer dat er, door het ontbreken van een website met de juiste tools en formulieren, extra administratieve werkzaamheden bij kwamen kijken. Dit ging vooral om de aanmeldingsprocedure voor zowel werkgevers als werknemers. De werkwijze van het versturen en ontvangen van de benodigde documenten voor zowel nationale als internationale krachten en opdrachtgevers verliep stroef.  

Voor Multicrew hebben wij een website ontworpen en gebouwd waar alles overzichtelijk is, werknemers en werkgevers zich in kunnen schrijven en de benodigde documenten gedownload en geüpload kunnen worden. Omdat zij werken met internationale krachten en bedrijven, is de website door ons in meerdere talen vertaald.

De verouderde visitekaartjes waren aan vervanging toe. Omdat Multicrew wat anders wilde dan gebruikelijk, is er gekozen voor premium visitekaartjes, met zowel matte als glanzende afwerking om zo de details nog meer te laten opvallen.

Om alle medewerkers binnen het bedrijf te kunnen laten reageren op dezelfde berichten, hebben wij Whatsapp Business voor Multicrew opgezet. Zo is alles overzichtelijk en kan er direct actie worden ondernomen zodra berichten binnen komen. Designercy zorgt er natuurlijk voor dat dit op elk gewenst apparaat (Telefoon, PC, Tablet) functioneert.