Hoe zorg je voor een volle zaak als je nieuw bent?

The new kid in town, Club Boca. In mei 2022 kregen wij een telefoontje van de eigenaren van het nog te openen Club Boca. Zij waren op zoek naar reclamebureau om de gehele marketing en social media te beheren. 

Club Boca zou openen in het oude pand van Discotheek Pake Sake wat al een aantal jaar leeg stond. Om deze reden was het van belang om nog ver voor de opening, te beginnen met de juiste marketing en online campagnes.
Wij zijn direct aan de slag gegaan met het logo, de huisstijl, de social media, online campagnes, de website en natuurlijk visitekaartjes. Daarnaast hebben wij ook de prijslijsten, reclameborden en spandoeken ontworpen. Doordat de marketing tijdig is gestart, had Boca, nog voor de opening, de benodigde naamsbekendheid. Zo is het vanaf het eerste moment druk geweest.

Na de openings heeft Designercy zich beziggehouden met de wekelijkse social media marketing, waaronder het maken van artwork omtrent de evenementen die elk weekend plaatsvinden. Klik hier voor een impressie.
In Club Boca hangt een LED-scherm van 2,5 x 4 meter, deze wordt gebruikt om zowel promotie te maken voor acties, de agenda te tonen en natuurlijk foto’s van de afgelopen weekenden te tonen. Elke week zorgen wij ervoor dat deze geupdate wordt, zodat het automatisch afgespeeld kan worden tijdens openingstijden, als een online narrowcasting-systeem.

Na een aantal maanden is het plan ontstaan om via de website voorverkoop te implementeren van zowel tickets als muntjes. Hierdoor was het voor de bezoekers nog makkelijker ‘op stap gaan’.

De videocontent die wij in het eerste half jaar hebben kunnen verzamelen is gebruikt voor een promotievideo die zowel als online en offline marketing gebruikt wordt.