LIVESTREAM & PODCASTS

Veel bedrijven met ons zijn momenteel genoodzaakt meetings te houden door middel van een video call via bijvoorbeeld Zoom of Skype. Naast deze calls zijn er ook live presentaties en webinars, maar natuurlijk ook horeca gelegenheden en organisaties die de connectie met hun klanten willen behouden en hun publiek willen vermaken. Zelfs al is dit op afstand. Dit gebeurt dan met een livestream ondersteund door dj's, (live)artiesten en interactieve activiteiten.

Met onze 'On Tour Studio' kunnen wij gemakkelijk op locatie komen en bieden zo de oplossing voor waar veel van onze klanten tegenaan lopen 'hoe start ik een livestream?' of 'hoe krijg ik de beeld & geluidskwaliteit van mijn meetings hoger?'. Streams voor zowel grote evenementen als kleine presentaties verzorgen wij van A t/m Z. Beginnend bij de productie tot de uitvoering, zijn wij de juiste partner en blijven wij betrokken door onze begeleiding die niet alleen tijdens, maar ook na de stream nog doorgaat. Zo zorgen wij ervoor dat alles in detail uitgewerkt is en dit duidelijk zichtbaar is in het resultaat.

Podcasts
Livestreams zijn populair, maar wij zien ook de populariteit van Podcasts enorm groeien. Daarom bieden wij vanaf heden ook de mogelijkheid om met onze mobiele Podcast-Studio op locatie te komen opnemen.

Designercy zorgt ervoor dat de betrokkenheid met klanten, collega's, fans & ambassadeurs behouden blijft.

Voor meer informatie over Livestreaming & Podcasts neem dan vrijblijvend contact met ons op.