THE FACE BEHIND OUR COMPANY image
Born to be creative!

Al 23 jaar ben ik (Nick Meedendorp) actief als DJ. Tegenwoordig is dat niet alleen maar ‘plaatjes draaien’ maar een merk van jezelf maken. Het is noodzakelijk om in de verzadigde markt op te vallen (in welke branche dan ook) en dat doe je door middel van branding, een mooi en passend logo, de juiste content en continuïteit op Social Media en natuurlijk duidelijke zichtbaarheid met een aantrekkelijke website.

Toen ik in 2000 begon met mijn DJ (toen nog hobby) werkzaamheden, duurde het niet lang voor ik naast mijn Hyves een eigen website begon te bouwen. Van het één kwam al snel het ander en deed ik mijn eigen vertegenwoordiging, ik maakte mijn promotie en visitekaartjes zelf met een oude versie van Photoshop op een ontzettend trage pc. Nu inmiddels ruim ervaren met Adobe Indesign, Photoshop, Illustrator, Premiere Pro, Final Cut Pro op een snellere Mac natuurlijk.
Naast mijn werkzaamheden als DJ, Radio DJ en het faciliteren van DJ gear, heb ik veel interessante werkervaring mogen opdoen in de marketing, communicatie, event organisatie en sales. Deze ervaringen hebben er voor gezorgd dat ik sinds een aantal jaar als creatief reclame bureau voor bedrijven in uiteenlopende sectoren uitdagende opdrachten heb mogen voltooien. Van het ontwerpen van een huisstijl en logo tot het opmaken en tekenen van een complete plattegrond en van het bouwen van een website tot het beheer en het creëeren van content voor bijvoorbeeld Social Media. Had ik trouwens al verteld dat ik met mijn videoproducties met en zonder drone hele mooie beelden maak?

Waar de creativiteit van de meeste mensen stopt, ga ik verder!

Het welbekende ‘Schoenmaker blijf bij je leest’, heeft mij nooit beperkt. Wat is ondernemen nou zonder het nemen van risico’s? Juist, boring. Om deze reden heb ik een restaurant in Spanje (mijn tweede thuis) geopend samen met mijn Spaanse compagnons. Dit was voor mij de juiste stap om mijn horizon te verbreden.

De uitdaging om bedrijven, organisaties en individuen te bedienen in hun wensen en behoeften en te wijzen op nieuwe kansen en mogelijkheden, geeft mij de drive om te blijven ondernemen en in de toekomst nog meer (onverwachte) stappen te zetten.

Benieuwd wat wij voor elkaar kunnen betekenen?

Neem dan vrijblijvend contact met mij op via:
☎️ Hotline: 0619893011
📬 Info@designercy.nl
🌍 www.designercy.nl


Òf natuurlijk via Social Media
Nick Meedendorp / DJ NinetyTwo